Sınıf Öğretmeniyiz Aktif Konular Forum Haritası Arama Yardım - Arşiv - Son 100 Konu

Gelecekte forumdan sorunsuz ve engelsiz olarak yararlanabilmek için lütfen forumlara konu ve cevap ekleyin.
 » Tüm Forumlar 
 » GENEL KONULAR
     » Eğitim haberleri 
      » Bilkey Bilişim Kursunda Yaz Kampanyaları
Konu ve cevap eklemek için giriş yapın
Konu:Bilkey Bilişim Kursunda Yaz Kampanyaları

Toplam 102 Kere Okunmuş

Yazan bilkeytuzla
Cevapları 0 Adet
Konuları 4 Adet
Tarih 22.07.2010 11:26:21

[font=Times New Roman][color=FFFFFF][size=xx-small]TC: MEB,onaylı sertifika ,bilgisayar işletmenliği,bilgisayar kurslari,bilgisayar kursları, bilgisayar kursu, bilgisayar okulu, pendik bilgisayar kursu,pendik bilişim,pendik kurs,pendik kurslar, özel bilgisayar[/COLOR],özel ders,özel dersler, bilgisayar kursları, kursu, kurslari, İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu, İleri Ofis Eğitimleri, Hızlı Q Klavye Kursu, Bilgisayar İşletmenliği, Milli eğitim, meb. Onaylı,videolarıPendik,İstanbul,Gebze,Tuzla, Kaynarca,Kartal,Kurtköy,Maltepe,Kadıköy,Yalova, İstanbulda, Pendikte, Tuzlada , Gebzede, İzmitte, Yalovada, Kurtköyde, Kartalda, üsküdarda, Cevizlide, Maltepede, Kadıköyde, Sultanbeylide, , İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu,[/size][/color] [size=large] [align=center][color=000000]DETAYLI BİLGİ İÇİN www.bilkey.com.tr [url=www.bilkey.com.tr][img] http://img.webme.com/pic/k/kpsskursumuz/bilgisayarisletmenlik.bmp[/img][/url] BİLKEY MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI ( Tel : 0 216 354 79 79) www.bilkey.com.tr Adres     : Batı Mah. 23 Nisan Cad. No:12 Kat:4-5 Pendik İSTANBUL Tel          : 0 216 354 79 79 Fax        : 0 216 354 79 78 Gsm       : 0 506 543 82 12 E-Posta : bilkey@hotmail.com Web        : www.bilkey.com.tr                  [/color][/align][/size][/font]

İmza:www.bilkey.com.tr
CEVAPLAR
Bu Konuya Hiç Cevap Yazılmamış

HIZLI CEVAP
Cevap Yazmak İçin Giriş Yapın veya Üye Olun

ALTINCIK Forum V.2.0 (31.12.2008) Tasarım ve Programlama:Mustafa Altincik [astay]
    Tüm Hakları Saklıdır. 2005 © Oluşum:0,078 Sn.

ReklamVer