Sınıf Öğretmeniyiz Aktif Konular Forum Haritası Arama Yardım - Arşiv - Son 100 Konu

Gelecekte forumdan sorunsuz ve engelsiz olarak yararlanabilmek için lütfen forumlara konu ve cevap ekleyin.
 » Tüm Forumlar 
 » GENEL KONULAR
     » Güncel ve diğer konular 
      » İlksan kapatılsın
Konu ve cevap eklemek için giriş yapın
Konu:İlksan kapatılsın

Toplam 229 Kere Okunmuş

Yazan akkasoglu
Cevapları 0 Adet
Konuları 1 Adet
Tarih 16.06.2010 21:19:39

Sınıf öğretmeniyim. Zoraki üyesi olduğum İlk-san'ın kapatılıp tasfiye edilmesini istiyorum. Çünkü; 1. (İlkokul) diye bir şey kalmadı, 2. Bir ilköğretim okulunda, sınıf öğretmenleri üye, branş öğretmenleri üye değil. Bu durum, eşitliğe aykırı, 3. Kuruluş amaçlarına hizmet etmiyor. Yani üyeler yardımlaşamıyor, 4. Yardımlaşma, emrivaki değil, gönüllülük esasına bağlı olmalı, 5. Sandık, yıllardan beri iyi yönetilmiyor. Sandıkça kurulan şirketler, sürekli zarar ediyor. Bu zararlar, üyelerin aidatlarından karşılanıyor, 6. Birileri, sınıf öğretmenleri ve diğer üyelerin sırtından çıkar sağlıyor, 7. Geçmişte ortaya çıkan yolsuzluklarda (ortaya çıkmayanlar?) birileri: (Verdimse ben verdim. ) diyer...ek kapatmıştı. Hiç kimse de, kimin malını kime verdiğini sormamıştı.

İmza:
CEVAPLAR
Bu Konuya Hiç Cevap Yazılmamış

HIZLI CEVAP
Cevap Yazmak İçin Giriş Yapın veya Üye Olun

ALTINCIK Forum V.2.0 (31.12.2008) Tasarım ve Programlama:Mustafa Altincik [astay]
    Tüm Hakları Saklıdır. 2005 © Oluşum:6,152 Sn.

ReklamVer