Sınıf Öğretmeniyiz Aktif Konular Forum Haritası Arama Yardım - Arşiv - Son 100 Konu

Gelecekte forumdan sorunsuz ve engelsiz olarak yararlanabilmek için lütfen forumlara konu ve cevap ekleyin.
 » Tüm Forumlar 
 » GENEL KONULAR
     » Tanışma - sohbet 
      » 2.sınıf ve 5. sınıf annesiyim...
Konu ve cevap eklemek için giriş yapın
Konu:2.sınıf ve 5. sınıf annesiyim...

Toplam 401 Kere Okunmuş

Yazan ozan2001
Cevapları 0 Adet
Konuları 1 Adet
Tarih 16.01.2010 20:03:22

selam..benim 2 oğlum var 2. sınıf ve 5. sınıf..bursadayız..bu siteyi bulmam tesadüf oldu ve aradığımı bulacağımdan eminim...öncelikle ilk arayışımın bu sitede gerçekleşeceği ümidiyle yazıma devam ediyorum... efendim ,,cuma günü karne alacak çocuklarımız..ve ben 2. sınıftaki oğlumun sınıf temsilcisi olarak ,çocukların herbirinin de öğretmenlerine vereceği bir karne hazırlamak istiyorum..--şirin olacağını ve öğretmenimize bir sürpriz olacağını düşünerek...-bu bağlamda siz öğretmenlerimden alacağım tyolar işimi kolaylaştıracak sanıyorum...öğretmenler çocuk gözüyle hangi yönlerini merak eder ve öğrenmek isterler .......benim eklemeyi düşündüklerim:: "ders saatlerinde espri yapabilme yeteneği,,"" ""derslere zamanında gelme""....... türkçe ders anlatımı,, matematik ders anlatımı.....yaramaz çocuklara karşı sabır lı olma....gibi başlıklar ve çok iyi, orta,zayıf şeklinde belirgeçlerle çocuklara bu karneyi doldurtmak...... sizlerin fikirleriniz ve düşüncelerinize ihtiyacım var..daha başka hangi noktaları,,belşirteyim öğretmen karnesinde...yhardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler....

İmza:
CEVAPLAR

Yazan msarisan
Cevapları 1
Konuları 38 Adet
Tarih 10.05.2010 12:32:04

Çok iyi düşünmüssünüz. Cevap yazmada biraz geç kalmışız ama yinede böyle bir çalışmaya devam etmek istiyorsanız, size bir kaç konu belirteyim:       1 Öğretmenin kılık kıyafete gösterdiği özen       2 Öğrencilerle bireysel iletişimi       3 Öğretmen veli işbirliğine verdiği önem       4 Sosyal faaliyetlere verdiği önem konularında öğretmeni değerlendirebilirsiniz. saygılar.

İmza:
Sayfalar: [ 1 ]

HIZLI CEVAP
Cevap Yazmak İçin Giriş Yapın veya Üye Olun

ALTINCIK Forum V.2.0 (31.12.2008) Tasarım ve Programlama:Mustafa Altincik [astay]
    Tüm Hakları Saklıdır. 2005 © Oluşum:0,125 Sn.

ReklamVer